Prova på, Ring Knutstorp

Vår hemmabas. Vi ser helst att du deltar med egen bil, original men med högre markfrigång till exempel Volvo Cross Country och XC, VW Alltrack/ Tiguan etcetera men har du ingen lämplig bil och vill få en känsla för vad Overlanding är har vi två Jeep bilar.

Prova på, Steg 1

Vi börjar med en lätt genomgång av 4×4 drivsystem och de tecken som används då du får guidning att ta dig fram över fem stockhinder. Du lär dig, och kommer att förstå hur långsamt, och kontrollerat, du måste köra för att det ska vara säkert. Därefter en summering. Beroende lite på väderlek och de andra deltagarna är vi med genomgång, körning och summering igång uppåt två timmar.
För tidsbokning gällande privatpersoner maila eller ring. Om du mailar, glöm inte att skriva ditt telefonnummer.

Priset 995:-
dan@baldur.nu / +46 708 11 66 88

Prova på, Steg 2

Kanske omedelbart efter “Steg 1” eller vid ett senare tillfälle kan du få ytterligare erfarenhet på våra spår runt motorbanan. Här kommer du att få känna på branta backar, en vattengrav och övrig offroad körning i terräng. Allt med guidning. Vi vill gärna att du kört ”steg 1” innan du gör ”steg 2”. Du har då fått lite av känslan hur bilen beter sig och hur den ”pratar” med dig. Tidsåtgången är mellan två och tre timmar. Maila Dan eller ring.

Priset 1.195:-
dan@baldur.nu / +46 708 11 66 88