Instruktörer

Instruktörer

DAN RETTMARK,
ÄGARE/INSTRUKTÖR

Dans karriär har präglats av arbetet inom fordonssektorn. Han började som mekaniker och kom snart in i andra delar av branschen. Service, försäljning, utbildning, PR, marknadsföring.

1993 blev han projektledare för stora utställningar och evenemang för Detroit–baserade George P. Johnson Company i USA. Chrysler Corporation sedermera DaimlerChrysler var kunden. Under de senaste åren, åter i Sverige, var Dan bland annat ansvarig för Jeeps partnerskap på Kolmårdens djurpark i Östergötland och Jeep Academy i Grythyttan. Sedan 2007 driver Dan Baldur Consulting och 2010 4x4Event.

JERK SUNDBERG,
INSTRUKTÖR

Jerk har jobbat med fordon i hela sin yrkesmässamma karriär. Från Volvos baskommunikation i marknadsföring som gick ut till alla importörer i världen till att jobba med Polarvagnens profilering i Skandinavien.

Första Willys Jeepen köptes 1976 och användes flitigt i Skandinavien. Efter detta har det alltid funnits en Willys i garaget. Fordon har varit passionen både yrkesmässigt och privat.

Sedan 2001 har fokus varit som instruktör och utbildare i det egna konsultbolaget. Introduktioner, utbildning, kundtävlingar och presskörningar har varit huvudfokus.

ANDRA INSTRUKTÖRER

Vi har flera kvalificerade instruktörer knutna till oss. Många med en bakgrund som äventyrs – guider, tävlingsförare och offroad instruktörer.