USA – Rocksolid Adventure

”Moab – ett äventyr med mersmak!

”Är man det allra minsta intresserad av offroad och vackra naturupplevelser är Moab något av ett himmelrike. Moab hör till de mest kända offroad områdena i USA, och världen. Dit åker de som vill köra i en fantastisk natur av vidsträckta sandstensklippor, upplevelsen liknar ingenting av det vi har Sverige”.
/Citat 4Wheel Drive”


Det är inte konstigt, runt Moab finns det drygt 60 spår (trails). De flesta går att avverka under en dag. Alla har namn, som till exempel Steel Bender och Metal Masher.

Den mest kända är Hell’s Revenge med Hell’s Gate. Spåren är klassifierade i svårighetsgrader. Från ett till tio. Där ett står för en mycket dålig grusväg och på tian kan man, normalt inte köra ens med en ombyggd/utrustad Jeep Wrangler. Där måste man ha byggt något bara för klättring. Utvecklingen av spåren har skett sedan 50-talet. Alla är markerade på klipporna med symboler.

Vårt erbjudande innebär att du själv tar dig till, och från Moab. Du är då helt flexiblel. Kanske kommer du till oss som första, eller sista anhalt på din/er USA resa. Kanske rentav mitt i. Kanske har du poäng/miles du vill utnyttja. Om du flyger kommer du via Salt Lake City eller Denver. Vi hämtar dig på Moabs flygplats när du anländer. Max antal deltagare 5 bilar, 10 personer.

Offert på förfrågan!
dan@baldur.nu / +46 708 11 66 88