Ring Knutstorp Adventure!

Adventure Step 1 – Ring Knutstorp

Här upplever du spännande Jeep-körning i naturskön miljö. Ring Knutstorp hittar du ungefär en halvtimme i bil från Landskrona respektive Helsingborg nära Kågeröd. Vi har flera olika banalternativ att erbjuda. Branta backar, vattengrav och fasta hinder av stockar där vi har skapat några av de svårigheter man kan stöta på vid körning i terräng.

Priset är 995 kronor. Beroende lite på väderlek och de andra deltagarna är vi med genomgång, körning och summering igång uppåt två timmar. För tidsbokning gällande privatpersoner maila eller ring. Om du mailar, glöm inte att skriva ditt telefonnummer.

dan@baldur.nu / +46 708 11 66 88

Adventure Step 2 – Ring Knutstorp

Kanske omedelbart efter “Step 1” eller vid ett senare tillfälle kan du få ytterligare erfarenhet på vårt spår runt motorbanan. Här kommer du att få känna på branta backar, en vattengrav och övrig offroad körning i terräng.

Vi vill gärna att du kört ”step 1” innan du gör ”step 2”. Du har då fått lite av känslan hur bilen beter sig och hur den ”pratar” med dig. Här är priset 1095 kronor och tidsåtgången mellan två och tre timmar. Maila Dan eller ring.

dan@baldur.nu / +46 708 11 66 88